WakaWaka Donaties per boeking

Dimsum Reizen doneert per boeking aan WakaWaka Share the Sun

Wakawaka actie: share the sun donaties


Utrecht, 15 juni 2018

Op 13 juni 2018 werd ons helaas duidelijk dat het mooie initiatief van het groene bedrijf WakaWaka geen doorgang kan vinden. WakaWaka kon niet meer voldoen aan haar verplichten en is failliet verklaard. Wij zijn nu op zoek naar een degelijk en betrouwbaar duurzaam alternatief project in Azië. Wij laten u zo snel mogelijk weten wat te doen met het bedrag dat wij vanaf 1 februari 2018 apart hebben gelegd.

Ondertussen blijft de teller tellen: bij elke boeking storten wij €5,- naar een nieuw uit te kiezen doel.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utrecht, 1 februari 2018

Dimsum Reizen en WakaWaka Foundation: onze missie

Toegang tot energie is een basisbehoefte. Een noodzaak voor iedereen. Het hebben van licht en stroom betekent toegang tot educatie, communicatie en tot de mogelijkheid om geld te verdienen. Meer dan een miljard mensen op de wereld hebben geen toegang tot energie. 

Energie voor iedereen
De zon is de grootste energiebron voor de wereld. Schoon, onuitputtelijk en overal ter wereld beschikbaar. Het is dé oplossing voor iedereen die stroom nodig heeft, maar geen stopcontact in de buurt, of dat nou permanent of tijdelijk is. WakaWaka zorgt ervoor dat iedereen de energie van de zon kan gebruiken – backpackers, festivalgangers, maar ook vluchtelingen en kleine ondernemers in rurale gebieden.

Donaties in 2018 - projecten


WakaWaka ondersteunt verschillende projecten over de hele wereld, zoals de Rohingyas die alles achter hebben moeten achterlaten, gevlucht zijn naar Bangladesh en daar in vluchtelingenkampen met behulp van WakaWaka's licht en stroom krijgen. Het is dit Rohingya-project waar onze donaties momenteel naartoe gaan.