Familiereis Thailand | 21 dagen | Dimsum Reizen

Beleef Heerlijke gezinsreis naar Thailand vol strand, cultuur en avontuur | De Dimsum Reizen reisspecialist maakt uw reis 100% op maat!

inleiding

voorbeeld tekst, dit wijzigen a.u.b.

Lees meer

inleiding

voorbeeld tekst, dit wijzigen a.u.b.

Heerlijke gezinsreis naar Thailand vol strand, cultuur en avontuur


Thailand is een ideale bestemming in Azië om met uw eigen gezin naar toe te gaan. Het reizen is er relatief makkelijk en comfortabel, het eten overheerlijk, de accommodatie goed en sfeervol. En het land heeft heel veel te bieden. Van bruisende steden als Bangkok en Chiang Mai tot aan natuurparken vol ongerepte jungle. Liever oude cultuur, bezoek de oude koningssteden of ga op zoek naar verborgen tempels. En natuurlijk de betoverende stranden en de turquoise blauwe zee.
Deze Thailand rondreis brengt u van Bangkok naar het Khao Yao natuurpark en verder naar de oude hoofdstad Ayutthaya en naar Chiang Mai in het noorden met z'n heerlijke nachtmarkten vol eetstalletjes. Daarna vliegt u naar Phuket voor een heerlijke strandvakantie. U vaart verder naar het betoverende eiland Koh Klang. Via het natuurpark van Khao Sok komt u weer terug in Bangkok.

Geniet onderweg van vele activiteiten als een fietstocht door Bangkok, een natuursafari in het Khao Yai en Khao Sok natuurpark, een tempelspeurtocht door Ayutthaya, een dorpsleven tour per fiets en kano  en een island hopping tour op het eiland Koh Klang..

Op veel plaatsen bieden we leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk bij het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. In het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen. Zo kunt u zelf helemaal uw reis naar eigen wens samenstellen!

Foto: Dank aan familie Hilhorst

Kort reisplan Thailand familiereis (21 dagen / 20 nachten)

Dag 1 aankomst Bangkok
Dag 2 Bangkok
Dag 3 Bangkok / fietsexcursie
Dag 4 Bangkok - Khao Yai natuurpark
Dag 5 Khao Yai natuurpark / wandelsafari
Dag 6 Khao Yai - Ayutthaya / tempel speurtocht
Dag 7 Ayutthaya / nachttrein Chiang Mai
Dag 8 Chiang Mai
Dag 9 Chiang Mai
Dag 10 Chiang Mai - Phuket
Dag 11 Phuket
Dag 12 Phuket
Dag 13 Phuket
Dag 14 Phuket
Dag 15 Phuket - Koh Klang
Dag 16 Koh Klang / dorpsleven tour
Dag 17 Koh Klang / island hopping tour
Dag 18 Koh Klang - Khao Sok
Dag 19 Khao Sok / wandelsafari
Dag 20 Khao Sok
Dag 21 Khao Sok - Bangkok via Surat Thani

Beleef Europa op onze manier!

100% op maat, persoonlijk en verzorgd, buiten het massatoerisme, kleinschalig en duurzaam waar het kan.

Wilt u persoonlijk reisadvies van onze Zweden reisspecialist Sarah?

Wij bellen u op het afgesproken tijdstip. Komt u langs op kantoor, dan staat de koffie al klaar!

Kort reisplan & reisbeschrijving

Kies een dag

Dag 1 aankomst Bangkok

Dag 1 aankomst Bangkok

U komt aan op de luchthaven van Bangkok. U wordt afgehaald en naar een centraal gelegen hotel gebracht. De rest van de dag kunt u bijkomen van de lange vlucht of alvast op eigen gelegenheid de stad verkennen.

Dag 2 Bangkok

Dag 2 Bangkok

Bangkok is een stad waar u zich nooit zult vervelen, zoveel is hier te doen en te zien. Slenter over straat en verdwaal door de steegjes. Overal zijn er eetstalletjes waar u de meest heerlijke Thaise gerechten kunt proeven. Of loop naar de Chao Praya rivier, stap op een riviertaxi en verken deze wereldstad vanaf het water. Maar vergeet de vele kleine kanaaltjes niet, die u in de volkswijken van Bangkok brengen.
Natuurlijk moet u ook een bezoek brengen aan een (of meerdere) van de imposante boeddhistische tempels (de wats) met hun gouden stupa's. Ook het koninklijk paleis is een must see.
En dan kunt u hier natuurlijk eindeloos shoppen.

Dag 3 Bangkok / fietsexcursie

Dag 3 Bangkok / fietsexcursie

Deze ochtend gaat u Bangkok op geheel Nederlandse wijze verkennen, per fiets. U fietst samen met een lokale gids in een klein groepje door de leukste wijken van Bangkok. Nadat u uw fiets heeft uigekozen fietst u door het bruisende China Town. Via kleine straatjes passeert u lokale markten, boeddhistische tempels en ziet het straatleven van dichtbij.
Vervolgens met de fiets op de ferry en u steekt de Chao Praya rivier over naar Thonburi, de voormalige hoofdstad van Thailand. Het leven aan deze kant van de rivier is wat rustiger. U passeert weer wat tempels en het King Mother’s Memorial Park. Via kleine woonwijkjes keert u terug naar de rivier en bezoekt de drijvende markten bij Pakk Klong Taland. Via Chinatown komt u dan weer aan bij uw hotel.
De fietstocht duurt een halve dag. 's Middags kunt u weer op eigen gelegenheid de stad verkennen.

Dag 4 Bangkok - Khao Yai Natuurpark

Dag 4 Bangkok - Khao Yai Natuurpark

In de ochtend rijdt u in een uur of vier naar het Khao Yai natuurpark. Dit is het oudste en een van de bekendste nationale parken van Thailand. Het bestaat nog voor een groot deel uit ongerepte jungle. Het strekt zich uit van 400 tot 1400 meter boven zeespiegel. Er leeft nog vrij veel wild, waaronder olifanten, beren, gibbons, makaken, herten en zelfs tijgers.Ook leven er veel vogelsoorten, waaronder neushoornvogels. In het prak kunt u relaxen bij een van de vele watervallen, waar u een verfrissende douche kunt nemen.
Eind van de middag gaat u met een gids naar de Bat Cave, waar u tegen zonsonderkomst duizenden vleermuizen uit de grot ziet komen vliegen; een spectaculair gezicht.

Dag 5 Khao Yai natuurpark / wandelsafari

Dag 5 Khao Yai natuurpark / wandelsafari

U maakt de hele dag een wandelexcursie door het natuurreservaat. Hopelijk kunt u neushoornvogels, gibbons, makaken en wat kleine reptielen spotten. Rond lunchtijd gaat u rusten en picknicken bij een waterval. Eind van de middag wordt u naar een plek gebracht waar olifanten zich vaak verzamelen.

Dag 6 Khao Yai - Ayutthaya / tempel speurtocht

Dag 6 Khao Yai - Ayutthaya / tempel speurtocht

's Ochtends reist u in noordwaartse richting, zo'n twee uur rijden naar de oude hoofdstad van Siam; Ayutthaya. Nadat u bent ingecheckt in uw hotel maakt u samen met een gids in een tuk tuk een tocht langs de vele historische tempels van Ayuttaha. U bezoekt ondermeer Wat Maha That, Wat Ratcha Burana, Wat Phra Si San Peth, Phra Mongkhon Bophit Tempel, Wat Chai Watthanaram en Wat Lokayasutha.
Tegelijkertijd is deze tocht ook een soort speurtocht. U krijgt een kopie van een oud dagboek met foto's en uw kinderen kunnen op zoek waar deze foto's genomen zijn. Op deze manier wordt het voor de kinderen veel leuker om deze historische tempels te waarderen. Onderweg krijgt u ook een lokale lunch aangeboden.

Dag 7 Ayutthaya / nachttrein Chiang Mai

Dag 7 Ayutthaya / nachttrein Chiang Mai

Een vrije dag om op eigen gelegenheid de tempels verder te verkennen. Actievelingen kunnen ook mee op een (facultatieve) fietsexcursie om zo de tempels te bekijken.
Begin van de avond wordt u naar het treinstation gebracht om op de nachttrein naar Chiang Mai te stappen. Uiteraard zorgen we voor gereserveerde slaapplaatsen in de tweede klasse air con sleeper klasse.

Dag 8 Chiang Mai

Dag 8 Chiang Mai

Chiang Mai is de grootste stad in het noorden van Thailand en ook een van de leukste Thaise steden. 
's Ochtends wordt u afgehaald van het treinstation en naar uw hotel gebracht. De rest van de ochtend kunt u lekker relaxen of op eigen gelegenheid de omgeving verkennen.
's Middags bezoekt u samen met een gids de Worarot markt aan de rivier. Een kleurrijk spektakel vol textiel, parasols, sieraden, klederdrachten van de bergvolkeren, bloemen etc. U wandelt verder naar de Thapae poort, een van de vier oorspronkelijke stadspoorten. Hier stapt u in een samlor, oftewel een riksja en maakt een stadstour langs de Wat Chiang Man, Wat Chedi Luang en Wat Phra Singh tempels. De laatste tempel die u bezoekt is de Wat Suandok, waar u in contact kunt komen met Engelssprekende monniken.
Via de nachtmarkt keert u terug naar uw hotel. Deze nachtmarkt is een van de beste van Thailand. Overdag verlaten straten veranderen in een grote braderij vol eettentjes en straatverkopers.

Dag 9 Chiang Mai

Een vrije dag in Chiang Mai. Er is gelukkig zoveel te doen dat u zich geen moment zult vervelen.

Dag 10 Chiang Mai - Phuket

Dag 10 Chiang Mai - Phuket

U verlaat het noorden van Thailand en vliegt naar Phuket. De komende dagen kunt u genieten van het heerlijke strandleven in Thailand. Parelwitte stranden, een turquoise blauwe zee, wuivende palmbomen, heerlijk snorkelen of peddelen op zee. En natuurlijk heerlijk eten op het strand!

Dag 11 -14 Phuket

Dag 11 -14 Phuket

Lekker vakantie vieren. Een paar dagen helemaal niks en genieten van het strandleven bij Phuket. Uiteraard zijn er vele dagexcursies mogelijk, maar u kunt ook besluiten om gewoon helemaal lekker tot rust te komen op het strand, in het water of bij het zwembad.

Dag 15 Phuket - Koh Klang

Dag 15 Phuket - Koh Klang

U reist verder, maar blijft in de wereld van de tropische eilandparadijsen. Met een boot vaart u naar het idyllische eiland Koh Klang, een rustig eiland, gelegen op 5 minuten varen van Krabi. De meeste bewoners op het eiland zijn vissers of rijstboeren. Hun organische 'sangyod rijst' staat bekend om z'n unieke smaak. Koh Klang staat ook bekend om z'n ambachtelijke kunsten, een ideale plek dus om souvenirs te kopen.

Dag 16 Koh Klang / dorpsleven tour

Dag 16 Koh Klang / dorpsleven tour

Een volle dag excursie waarbij u vele facetten van het eilandleven leert kennen. 's Ochtends vroeg stapt u op de fiets om naar een nabijgelegen dorp te fietsen. Hier stapt u over op een kano en peddelt vervolgens door de magrovebossen en ziet hoe de vissers hier te werk gaan. Vervolgens gaat u naar een boerderij en krijgt u van alles uitgelegd over de rijstproductie en kunt u zien hoe rijst geplant wordt (in september) of geoogst wordt (in januari en februari).
Vervolgens gaat u verder naar Klong Pasong en krijgt daar te zien hoe de traditionele vissersboten gemaakt worden. Volgende stop is een textielwerkplaats waar Prajim Lekdum en haar team u van alles vertellen over de lokale batiktechnieken. Vervolgens gaat u ergens lunchen en fietst dan weer terug naar uw hotel.


Dag 17 Koh Klang / island hopping tour

Dag 17 Koh Klang / island hopping tour

Met een traditionele boot gaat u vandaag eiland hoppen. U vaart naar 4 kleine eilandjes, allemaal op zon half uurtje varen van elkaar. U bezoekt o.a. Poda eiland, bekend om z'n zandduinen en het kraakheldere water waar u heerlijk kunt snorkelen.


Dag 18 Koh Klang - Khao Sok natuurpark

Dag 18 Koh Klang - Khao Sok natuurpark

U verlaat de idyllische eilanden en reist overland naar het Khao Sok natuurpark. Dit is een van de populairste eco bestemmingen van Thailand. Het is dan ook een prachtig park met z'n karstgebergten die omhoog rijzen tussen het tropische regenwoud. Tussen de kalksteenrotsen en de jungle treft u vele meertjes en riviertjes aan. Er zit veel wild waaronder de Aziatische olifant en langurapen.

Dag 19 Khao Sok natuurpark / wandelsafari

Dag 19 Khao Sok natuurpark / wandelsafari

Samen met een gids de hele dag op wandelsafari door het natuurschoon van het nationale park. Uiteraard wordt er onderweg ergens gestopt voor een lange picknick lunch bij een waterval of riviertje, voor de nodige verfrissing. Wie weet komt u onderweg gibbons of neushoornvogels tegen.

Dag 20 Khao Sok

Dag 20 Khao Sok

Een vrije dag in het park om op eigen gelegenheid op pad te gaan. Liever toch georganiseerd? Boek dan de Meren excursie waarbij u het park verder leert kennen per boot en kayak.

Dag 21 Khao Sok - Bangkok via Surat Thani

U wordt naar de luchthaven van Surat Thani gebracht. Hiervandaan kunt u naar Bangkok vliegen en verder terug naar huis.

Onze keuze hotels in Zweden

Onze Dimsum Zweden reisspecialist kiest fijne liefst karakteristieke hotels uit voor u. Wilt u meer comfort of een verblijf op een écht onvergetelijke locatie? Kijk dan naar onze extra comfortabele opties.

  Thailand, Bangkok, The Galleria 10

  The Galleria 10 is een hip boutique hotel in de wijk Sukhumvit in Bangkok. Het hotel ligt nabij enkele metrostations, heeft een fitness centrum en een zwembad op het dak.

  Inbegrepen bij uw rondreis

  Thailand, Bangkok, The Galleria 10

  The Galleria 10 is een hip boutique hotel in de wijk Sukhumvit in Bangkok. Het hotel ligt nabij enkele metrostations, heeft een fitness centrum en een zwembad op het dak.

  Thailand, Ayutthaya, Classic Kameo

  Prettig, modern hotel met appartementen. Het complex is centraal gelegen op 5 minuten rijden van Wat Yai Chai Mongkol. Het hotel beschikt over wifi, een goed restaurant en een zwembad.

  Inbegrepen bij uw rondreis

  Thailand, Ayutthaya, Classic Kameo

  Prettig, modern hotel met appartementen. Het complex is centraal gelegen op 5 minuten rijden van Wat Yai Chai Mongkol. Het hotel beschikt over wifi, een goed restaurant en een zwembad.

  Thailand, Chiang Mai, Karinthip Village

  Centraal gelegen boutique hotel, niet ver van de Waroros markt, de oude stadspoort en de nachtmarkt. De kamers zijn stijlvol ingericht met oriëntaalse meubels. Het hotel heeft een tropische tuin en een groot zwembad.

  Inbegrepen bij uw rondreis

  Thailand, Chiang Mai, Karinthip Village

  Centraal gelegen boutique hotel, niet ver van de Waroros markt, de oude stadspoort en de nachtmarkt. De kamers zijn stijlvol ingericht met oriëntaalse meubels. Het hotel heeft een tropische tuin en een groot zwembad.

  Thailand, Phuket, Kata Palm resort

  Het Kata Palm resort ligt aan het Kata strand op het eiland Phuket. Het ligt op 20 minuten van Phuket stad en op een kwartiertje van Promthep Cape. Uiteraard is er wifi en een zwembad, maar ook een heerlijke tuin en een fitnesscentrum. Ook is er een kinderspeelruimte en pierebadjes.

  Inbegrepen bij uw rondreis

  Thailand, Phuket, Kata Palm resort

  Het Kata Palm resort ligt aan het Kata strand op het eiland Phuket. Het ligt op 20 minuten van Phuket stad en op een kwartiertje van Promthep Cape. Uiteraard is er wifi en een zwembad, maar ook een heerlijke tuin en een fitnesscentrum. Ook is er een kinderspeelruimte en pierebadjes.

  Thailand, Koh Klang, Island Village resort

  Sfeervol ecoresort op het eiland Koh Klang. Het kleinschalige resort heeft 30 bungalows en is gebouwd in de stijl van een Thais vissersdorp. Door de landelijke ligging een heerlijke plek om tot rust te komen, maar ook om meer te leren over het Thaise plattelandsleven.

  Inbegrepen bij uw rondreis

  Thailand, Koh Klang, Island Village resort

  Sfeervol ecoresort op het eiland Koh Klang. Het kleinschalige resort heeft 30 bungalows en is gebouwd in de stijl van een Thais vissersdorp. Door de landelijke ligging een heerlijke plek om tot rust te komen, maar ook om meer te leren over het Thaise plattelandsleven.

Extra comfortabele opties voor uw verblijf in Zweden

Uw Zweden reis uitgestippeld

Excursies in Zweden

Aanbevolen excursies voor deze rondreis

Onze Zweden reisspecialist kiest met zorg fantastische excursies voor u uit. Bekijk hier wat we te bieden hebben en voeg ze direct toe aan het offertemandje

Overnachten bij de Bergvolkeren

Homestay in dorpje van de Lisu nabij Chiang Mai
 • 2 dagen
 • €300 per persoon

Eiland hoppen in de Trang Archipel

Koh Mook - Koh Ngai
 • 7 dagen
 • €935 per persoon

Genieten op Koh Yao Yai

Idyllische eiland in de Andaman zee
 • 4 dagen
 • €390 per persoon

Reissom

Familiereis Thailand

21 dagen
vanaf €1750,-

Corona reisadvies

Reissom vanaf € 1750,- per persoon, op basis van vier personen in een twee aansluitende tweepersoonskamers of familiekamer.

Het arrangement is inclusief:
- accommodatie in Dimsum geselecteerde hotels inclusief ontbijt
- prive transfers: luchthaven / treinstation - hotel v.v.
- gereserveerde slaapplaatsen trein Ayutthaya - Chiang Mai
- privé-auto met chauffeur volgens programma
- fietsexcursie Bangkok met gids
- vleermuizen excursie en wandelsafari Khao Yai
- tempelspeurtocht Ayutthaya
- stadsexcursie Chiang Mai
- dorpsexcursie Koh Klang
- island hopping tour Koh Klang
- wandelsafari Khao Sok
- 5 x lunch Khao Yai, Ayutthaya, Koh Klang, Khao Sok
- 2 x diner Koh Klang

Het arrangement is exclusief:
- internationale vlucht
- binnenlandse vluchten
- overige niet genoemde maaltijden en drankjes
- tips en fooien
- persoonlijke uitgaven
- entreegelden bezienswaardigheden tenzij anders vermeld
- optionele bij te boeken excursies (zie tabblad excursies)
- toeslag (optionele) comfortabele hotels (zie tabblad hotels)

In offertemandje

Reissom

Familiereis Thailand

exclusief internationale vluchten

Reissom vanaf € 1750,- per persoon, op basis van vier personen in een twee aansluitende tweepersoonskamers of familiekamer.

Het arrangement is inclusief:
- accommodatie in Dimsum geselecteerde hotels inclusief ontbijt
- prive transfers: luchthaven / treinstation - hotel v.v.
- gereserveerde slaapplaatsen trein Ayutthaya - Chiang Mai
- privé-auto met chauffeur volgens programma
- fietsexcursie Bangkok met gids
- vleermuizen excursie en wandelsafari Khao Yai
- tempelspeurtocht Ayutthaya
- stadsexcursie Chiang Mai
- dorpsexcursie Koh Klang
- island hopping tour Koh Klang
- wandelsafari Khao Sok
- 5 x lunch Khao Yai, Ayutthaya, Koh Klang, Khao Sok
- 2 x diner Koh Klang

Het arrangement is exclusief:
- internationale vlucht
- binnenlandse vluchten
- overige niet genoemde maaltijden en drankjes
- tips en fooien
- persoonlijke uitgaven
- entreegelden bezienswaardigheden tenzij anders vermeld
- optionele bij te boeken excursies (zie tabblad excursies)
- toeslag (optionele) comfortabele hotels (zie tabblad hotels)

Toevoegen aan offertemandje

Nog meer inspiratie voor uw reis

U kunt nu direct een offerte aanvragen of deze reis toevoegen aan uw offertemandje en weer verder plannen of inpsiratie opdoen.

Verder plannen

Klaar om op reis te gaan naar Zweden?
onze reisspecialist maakt uw reis verder 100% op maat!

Reistips

Last minute tips en tricks

Bekijk alle tips

Reistips

>
Toegevoegd aan offertemandje

Familiereis Thailand

21 dagen

Heerlijke gezinsreis naar Thailand vol strand, cultuur en avontuur

€ 1750 per persoon (voor familie)

Maak uw reis compleet!

Bekijk de adviezen van onze reisspecialist om uw reis naar Zweden onvergetelijk te maken!

Bouwstenen

  Genieten op Koh Yao Yai

  Idyllische eiland in de Andaman zee
  • 4 dagen
  • €390 per persoon

  Amphawa & Kui Buri National Park

  Mae Klong markt - Damnoen Saduak - Olifanten spotten
  • 3 dagen
  • €495 per persoon

  Eilandhoppen in de Andaman Zee

  van Krabi naar Koh Lanta
  • 7 dagen
  • €595 per persoon

Excursies

  Thailand, Chiang Mai, Elephant Parade House

  € 65 per persoon

  Een creatieve excursie; leer zelf je olifant maken. Overal in Thailand worden ze verkocht; beeldjes van olifanten in alle soorten en maten. Maar wat is er nu leuker dan je eigen olifant maken. Dit kan in 'The Elephant Parade House'. Je wordt 's ochtends opgehaald bij het hotel en krijgt eerst een rondleiding om je een idee van de mogelijkheden te geven. Vervolgens nog een quiz over olifanten en dan begint de echte workshop. Maak je een staande, zittende of slapende olifant? Wat voor kleur, wat voor materiaal? Na een halve dag knutselen kun je je eigen olifant, mooi ingepakt, mee naar huis nemen. En wie weet, als je een echt mooie olifant hebt ontworpen, worden misschien de rechten erop wel gekocht om hem wereldwijd te verkopen.

  Thailand, Phuket Discovery walk

  • €50 per persoon (voor familie)

  Thailand, Phuket Discovery walk

  € 50 per persoon (voor familie)

  Ga mee op een culturele ontdekkings en foto speurtocht door de oude stad van Phuket. Het doel is om de lokale levenswijze beter te leren kennen. 's Ochtends begint u dan ook met een bezoek een lokale schrijn om respect aan de geesten en voorouders te betonen. Vervolgens bezoekt u de oudste kruidenwinkel van de stad om meer te leren over traditionele geneeskunde. Daarnaast wandelt u langs oude Chinese winkels in de mooie straten Thalang en Soi Romanee. Een bezoek aan de oude stad kan natuurlijk niet zonder eten. Probeer de roti's van de moslims of Chinese hapjes van de Hokkien immigranten uit de 19e eeuw.
  Kinderen krijgen een speurtocht mee, om elke verborgen hoek van de oude stad te ontdekken.
  De wandeling duurt drie uur, waarna u kunt genieten van een heerlijke lunch, voordat u terug naar het hotel gebracht wordt.

  Thailand, Khao Sok Lake Tour

  • €80 per persoon (voor familie)

  Thailand, Khao Sok Lake Tour

  € 80 per persoon (voor familie)

  Een volle dagexcursie om het Khao Sok natuurpark vanaf het water te ontdekken. 's Ochtends vertrekt u naar het Cheow lan meer. Bij de Rajjaparaba Dam stapt u op een prau voor een schitterende tocht door het waterlandlanschap omring door karststeenrotsen. U komt aan bij een groep drijvende bungalows, waar u een verfrissende duik kunt nemen of een kano kunt pakken en lekker kunt gaan peddelen. 's Middags krijgt u hier een Thaise lunch met verse vis, curries en lokale groenten. Daarna gaat u te voet verder de jungle verkennen. 5% van alle diersoorten ter wereld komt in dit park voor. Ga op zoek naar gibbons, vlinders, languren en neushoornvogels.

  Thailand, Ayutthaya, fietsexcursie

  € 32 per persoon

  Ontdek de tempels van Ayutthaya op bijzondere wijze. In een halve dag fietst u, samen met een Engelssprekende gids, langs de belangrijkste tempels, waaronder: Wihan Phra Mongkhon Bopit, Wat Phra Si Sanphet en het Ancient Palace, Wat Na Phra Main en Wat Mahathat.

Ontvang onze nieuwsbrief

Uw e-mail adres:

Cookies en privacy

De website van Dimsum Reizen maakt gebruik van cookies. Deze cookies onderscheiden we in de categorieën functionele, analytische, advertentie en Social Media Cookies.

Cookiebeleid Dimsum Reizen
Privacy policy