Bhutan Reizen | Bhutan Reis op Maat | Dimsum Reizen

Bhutan Reizen. Bijzondere, Authentieke Bhutan Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Bhutan. Laat u inspireren door ons aanbod aan individuele reizen naar Bhutan.

BELEEF
Bhutan MET
DIMSUM REIZEN

Beleef Bhutan op onze manier!Wilt u naar Bhutan reizen, maar wel geheel zoals u wilt? Met Dimsum maakt u een Bhutan rondreis waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en genieten van optimale vrijheid tijdens uw Bhutan reis.

Onze reisexpert kent 'Het Land van de Donderende Draak' als zijn broekzak en weet waar de leukste grote en ook intieme festivals zijn, maar ook waar u kortere en langere wandel-, fiets en trektochten kunt maken. Wilt u eens slapen in een fantastisch hotel met bijzondere kruidenbaden geheel in Bhutanese stijl dan regelen we dat voor u.

Meet a local

In Bhutan organiseren we ook graag voor u verblijf bij een familie thuis. Een eenvoudig verblijf maar een ervaring om nooit te vergeten dat weten we zeker! Vindt u het slapen wat te veel van het goede dan organiseren we ook in Bhutan een lunch of diner bij iemand thuis waarbij - indien gewenst- u samen kookt!