Tibet Reizen | Tibet Reis op Maat | Dimsum Reizen

Tibet Reizen. Bijzondere, Authentieke Tibet Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Tibet. Laat u inspireren door ons aanbod aan individuele reizen naar Tibet..

BELEEF
Tibet MET
DIMSUM REIZEN

Beleef Tibet op onze manier!


Wilt u naar Tibet reizen, maar wel geheel zoals u wilt? Een Tibet rondreis waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en genieten van optimale vrijheid tijdens uw reis? Onze deskundige Tibet specialist met uitgebreide reiservaring in dit gebied kan u hier uitstekend in adviseren. Wij hebben reistips waar u wellicht zelf niet opgekomen was omdat we de gehele Tibetaanse regio - inclusief de minder begaande paden- goed kennen.

Wij bieden u de klassieke hoogtepunten van Centraal-Tibet; van Lhasa over de Friendship Highway naar Kathmandu, maar ook zijn we bekend met het ruige westen met de heilige berg Kailash.  We houden erg het nomadenbestaan in de Amdo en Kham regio's in het oosten van Tibet, daarom hebben we daar in de loop van de jaren een ruim aanbod in opgebouwd. Ook zetten we ons in voor leuke dagactiviteiten in de Tibetaanse regio die uw reis tot een onvergetelijke maken zal. Zo hebben we bijvoorbeeld een Meet a local - activiteit in Xiahe (Gansu) waar u op bezoek gaat bij een nomadenfamilie en samen tsampa maakt.