Familiereizen Reizen | Familiereizen Reis op Maat | Dimsum R

Familiereizen Reizen. Bijzondere, Authentieke Familiereizen Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Familiereizen.

BELEEF
Familiereizen MET
DIMSUM REIZEN

Verkennen


Uw voordelen

Individuele reizen

100% op maat gemaakt

Unieke routes

Persoonlijk samengesteld door onze ervaren reisspecialisten

Meet a local

Kook, eet, wandel en fiets met locals

Samen naar Azië!


Met Dimsum Familiereizen ''Samen naar Azië" reist u privé met uw kinderen in geheel eigen tempo langs grote en kleine bezienswaardigheden op onze bestemmingen.

We reisden u voor met onze eigen kinderen en weten daardoor de leuke, actieve en veilige plekken. Voor uw overnachtingen kiezen we graag heerlijke kleinschalige familiehotels op fijne locaties met waar het kan een zwembad of een meer. Maar we gaan desgewenst ook graag wat meer linksaf; naar plaatsen buiten het massatoerisme om echt contact te maken met plaatselijke bewoners. 
En wat dacht u van onze bijzondere familie- dimsummetjes die u bij kan boeken: deze smaakvolle optionele actieve excursies maken tenslotte de reis tot een onvergetelijk succes!  Voor elke leeftijd bieden wij activiteiten aan op maat. Van wandelen in de rugdrager en fruitspeurtochten op de markt tot schaduwpoppen knutselen en culturele kinderwandelingen door historische wijken.  Voor sportieve pubers hebben we de speciale Actie met Pubers opgezet.

Vergeet ook zeker onze fijne Meet-a-locals niet! Daar geven we de mogelijkheid om samen te koken en te eten bij families thuis, op fruitspeurtocht naar de markt te gaan, een stadsspeurtocht te ondernemen of samen een treinritje te maken naar het huis van een lokale familie! 

Download hier alvast de Dimsum Meet a local Twister! kleuren, knippen, plakken en draaien maar!