Hoe werkt het

Bijzondere groepsreizen en individuele reizen Azië, Tibet, Bhutan, China en Vietnam

Hoe werkt het? Offertes en boekingen Individuele Reizen

Stap 1 Start
Laat u inspireren door een of meerdere van onze rondreizen en/of bouwstenen of neem direct contact met ons op door een mail te sturen of even te bellen. Onze reisspecialisten maken immers graag uw reis 100% op maat, geheel naar uw wensen.

Stap 2 Kies een rondreis of bouwsteen als voorbeeld; voeg eventueel comfortabele hotels en/of excursies toe.
Als u een rondreis of bouwsteen gekozen heeft die u wat lijkt, kunt u het aan het offertemandje toevoegen en naar uw eigen wens uitbreiden met een van de excursies en comfortabele hotel opties. U vindt deze per rondreis of bouwsteen onder het tabblad excursies of het tabblad hotels. Let ook op onze bijzondere en veelbesproken meet-a-local-excursies. Wilt u de route aangepast zien? Geen probleem, vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier. Wij maken immers uw reis 100% op maat!

Stap 3 Offerte aanvraag
U kunt de offerte aanvraag verzenden door enkele persoonlijke gegevens in te vullen en de gewenste reisdata. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen. U kunt nog evt. extra opmerkingen toevoegen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. Onze reisspecialist gaat er direct mee aan de slag. En uiteraard is de offerte aanvraag geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen
U krijgt z.s.m. van ons een uitgewerkte offerte met een routebeschrijving en prijsopgave.

Stap 5 De reis boeken
Indien u tevreden bent over de offerte en de reis wil boeken, kunt u dit doen middels de meegezonden boekingslink in de offerte-mail. Heeft u nog vragen / wijzigingen kan dit uiteraard ook. Tijdens de boeking kunt u aangeven of u het verzorgen van evt. visa aan ons visumburo wilt uitbesteden en/of u ook reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten
Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een boekingsbevestiging / factuur. U betaalt conform onze boekingsvoorwaarden (20% aanbetaling, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek (NB voor aan aantal luchtvaartmaatschappijen geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden).

Donatie aan Plastic Soup Foundation 2018
Met elke boeking doneren wij € 5,- aan Plastic Soup Foundation. Zij willen de plastic soup in in de oceaan verminderen door het bij de bron aan te pakken.
Lees hier meer over dit project.

Stap 5 Vouchers
Twee weken voor vertrek, als alle betalingen ontvangen zijn, ontvangt u van ons de reisbescheiden met daarbij de vliegtickets, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 6 Op pad!
U kunt op reis gaan en we hopen dat u een fantastische, inspirerende reis heeft!

Bestemmingen
Kijk hier voor een overzicht van bestemmingen waarheen we individuele reizen organiseren.