Hoe werkt het

Bijzondere groepsreizen en individuele reizen Azië, Tibet, Bhutan, China en Vietnam

Hoe werkt het? Offertes en boekingen Individuele Reizen


Stap 1 Start
Laat u inspireren door een of meerdere van onze rondreizen en/of bouwstenen of neem direct contact met ons op door een mail te sturen of even te bellen. Onze reisspecialisten maken immers graag uw reis 100% op maat, geheel naar uw wensen.

Stap 2 Kies een rondreis of bouwsteen als voorbeeld; voeg eventueel comfortabele hotels en/of excursies toe.
Als u een rondreis of bouwsteen gekozen heeft die u wat lijkt, kunt u het aan het offertemandje toevoegen en naar uw eigen wens uitbreiden met een van de excursies en comfortabele hotel opties. U vindt deze per rondreis of bouwsteen onder het tabblad excursies of het tabblad hotels. Let ook op onze bijzondere en veelbesproken meet-a-local-excursies. Wilt u de route aangepast zien? Geen probleem, vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier. Wij maken immers uw reis 100% op maat!

Stap 3 Offerte aanvraag
U kunt de offerte aanvraag verzenden door enkele persoonlijke gegevens in te vullen en de gewenste reisdata. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen. U kunt nog evt. extra opmerkingen toevoegen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. Onze reisspecialist gaat er direct mee aan de slag. En uiteraard is de offerte aanvraag geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen
U krijgt z.s.m. van ons een uitgewerkte offerte met een routebeschrijving en prijsopgave.

Stap 5 De reis boeken
Indien u tevreden bent over de offerte en de reis wil boeken, kunt u dit doen middels de meegezonden boekingslink in de offerte-mail. Heeft u nog vragen / wijzigingen kan dit uiteraard ook. Tijdens de boeking kunt u aangeven of u het verzorgen van evt. visa aan ons visumburo wilt uitbesteden en/of u ook reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten
Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een boekingsbevestiging / factuur. U betaalt conform onze boekingsvoorwaarden (20% aanbetaling, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek (NB voor aan aantal luchtvaartmaatschappijen geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden).

WakaWaka actie vanaf 2018
Met elke boeking doneren wij euro 5 aan de WakaWaka foundation. Samen zorgen we er zo voor dat mensen in nood voorzien worden van licht en stroom door middel van het distribueren van WakaWaka Power+ , een zaklamp en powerbank op zonne-energie. Lees hier meer over dit project.

Stap 5 Vouchers
Twee weken voor vertrek, als alle betalingen ontvangen zijn, ontvangt u van ons de reisbescheiden met daarbij de vliegtickets, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 6 Op pad!
U kunt op reis gaan en we hopen dat u een fantastische, inspirerende reis heeft!

Bestemmingen
Kijk hier voor een overzicht van bestemmingen waarheen we individuele reizen organiseren.