Maleisië Reviews | Maleisië Reizigerservaringen | Dimsum

Feedback van Maleisië Reizigers bij onze Maleisië Reviews

Wat vonden andere reizigers van Maleisië?

Maleisië Reviews | Klanten Ervaringen over onze Maleisië Reizen


We kunnen natuurlijk heel veel zeggen over onze reizen, maar liever laten we de mensen aan het woord die de afgelopen jaren met ons mee zijn geweest!

Juli 2023

De reis was perfect geregeld allemaal! Taxi en gids ook super. De hotels waren prima, de locaties ook. Auto aflevering in hotel ook super goed geregeld. Wij hebben een super mooie reis gehad.  Mooi herinnering om naar terug te kijken.

Augustus 2022

Wat was het gaaf echt helemaal TOP, alles was echt super geregeld door jullie. Overal stonden de chauffeurs klaar ik hoefde nergens aan te denken echt dikke 10. Echt heel fijn 1 aanspreekpunt erg persoonlijk en nogmaals alles goed geregeld.

Augustus 2022

Wij hebben de afgelopen weken een werkelijk prachtige reis gemaakt door Maleisië en Singapore. Een aanschakeling van hoogtepunten was het. Mooie steden (Melakka, KL, Georgetown en Singapore), maar ook een heel mooi verblijf in de jungle waar we de laatste ochtend ook nog olifanten wisten te spotten. En ook het verblijf op Tioman was prima, en behalve het verblijf was ook het dorpje op een uur (wandel-) afstand zeer de moeite waard.
Alles verliep vlekkeloos. Voor ons was dit een reis om nooit te vergeten!

November 2019

"We hebben een onvergetelijke, geweldige huwelijksreis gehad en we zijn Dimsum Reizen ongelooflijk dankbaar voor alles. Jullie hebben geen idee hoe vaak we dachten aan hoe goed jullie alles voor ons hebben geregeld.

De kwaliteit van de lokale agenten, gidsen en chauffeurs was heel goed! De meeste chauffeurs waren heel lief, hadden een leuk babbeltje en waren keurig op tijd. Vooral de chauffeur van de excursie naar de theevelden, dat was echt onze favoriet. Hij vertelde zo leuk en enthousiast, en had echt een geweldige toevoeging aan de hele excursie. Hij deed al jarenlang projecten als fotograaf in The Mossy Forest en wist ons elke seconde te boeien met zijn verhalen. Ook liet hij ons vrij en hadden we veel momenten om samen van mooie uitzichten te genieten, echt super!

Het Berjaya Resort op Langkawi en het Damai Beach Resort in Borneo waren beide twee hoogtepunten voor ons. We zijn zeer tevreden over de gemaakte route en de fantastische organisatie van Dimsum Reizen. We komen dan ook zeker bij jullie terug!"

Juni 2019

"We  hebben een hele goede, fijne reis gehad die geheel aan onze verwachtingen heeft voldaan. Lokale agent/gidsen/chauffeurs waren allemaal overal op tijd. Aardige mensen die ons overal mee wilden helpen. Alle reizigers die we onderweg ontmoet hebben hebben, deden ongeveer hetzelfde; dus naar ons idee hebben we 'alles' toch wel gezien. De Hotels waren prima tot uitstekend, waarbij het Sepilok Nature Resort een positieve uitschieter was vanwege zijn ligging. Ook het Borneo Rainforest Lodge in Danum Vallei was prachtig en hier hebben we heerlijk gegeten. 

Organisatie van Dimsum was uitstekend. Met name ook door de gewijzigde vertrekdatum wat jullie geweldig hebben opgelost! Nogmaals Dimsum? Ongetwijfeld zal dat nog eens gebeuren. We houden jullie site in de gaten!'' 

Martijn & Lia

Oktober 2018

“Wauw, wat is Borneo mooi! We hebben een geweldige reis naar Kuala Lumpur en Borneo gemaakt, wat hebben we genoten. Alle transfers waren ontzettend goed geregeld. De auto’s waren erg netjes en de chauffeurs altijd op tijd. In Kuala Lumpur sliepen wij in een levendige wijk in het centrum waardoor wij veel hebben gewandeld door de stad. Ook de lodge in Sukau (Borneo) was fantastisch. Bedankt voor al jullie hulp en advies!”.

Juli 2018

"We hebben een hele mooie vakantie gehad en genoten van het moois en lekkers en leuks dat Maleisië te bieden heeft. De mensen zijn aardig, vriendelijk en gastvrij en dat zonder opdringerigheid. Ook de variatie aan het heerlijke eten was top! Schitterende natuur, zowel de jungle als de hooglanden en uiteraard de Perhentian eilanden.  

Wij zijn dan ook tevreden over de organisatie van Dimsum Reizen, we hadden een gevarieerd programma. Ook de reispapieren waren duidelijk en op tijd. Ook onze complimenten aan jullie agentschap in Maleisië. Wij hadden wat wijzigingen in het programma en die hebben zij erg goed opgevangen en geregeld. Ze dachten mee, men spreekt en schrijft goed Engels, waren erg goed bereikbaar en zijn zeer flexibel en oplossingsgericht. De gidsen / chauffeurs waren over het algemeen goed en ervaren en op Borneo hebben wij meerdere dagen met dezelfde gids/chauffeur gereisd wat erg prettig was. De chauffeur in Kota Bharu bleek ook een gids te zijn en toen hij doorhad dat wij voldoende tijd hadden, heeft hij ons meegenomen naar een boeddhistische, kleurrijke tempel! Dat deed hij heel leuk en communicatief, het was echt een positieve toevoeging aan onze reisdag.  

De kwaliteit van de hotels was over het algemeen goed. Toppers waren het Strawberry Park hotel in de Cameron Highlanden en het Batang Ai Resort. Die laatste vonden we echt geweldig mooi en netjes, met lekker eten en een uitstekend zwembad. In vergelijking met de andere hotels was het Cocuhut Perhentian misschien de minste, maar het personeel maakte alles goed toen zij voor onze jarige dochter een ontbijtje op bed hadden geregeld.

Heel veel dank voor het organiseren van deze mooie reis, in de toekomst komen we zeker bij jullie terug voor een reis naar Azië!”

Augustus 2017

"We hebben een hele fijne vakantie gehad. Het was echt een hele mooie ervaring, ook voor de kinderen. We hebben heel veel gezien en genoten van de overweldigende natuur in Maleisië.

Dimsum heeft alles goed georganiseerd. Hetgeen wat is afgesproken wordt netjes nagekomen en er wordt vooraf ook goed meegedacht. De reis was helemaal op onze wensen afgestemd.  En als er tussentijds iets niet klopte, dan werd er direct actie ondernomen. Wij zijn dus heel tevreden!

De gidsen en chauffeurs tijdens de reis waren prima. (Bijna) allemaal keurig op tijd en verder erg correct. Een keer een kind met wagenziekte gehad, waarop de chauffeur erg aardig en behulpzaam handelde. Ook de lokale agenten zijn behulpzaam, alhoewel communicatie af en toe wel een dingetje blijft, maar dit komt misschien ook wel door de culturele verschillen. Tevens waren alle hotels waar we hebben overnacht erg fijn.

Joeri, namens ons allen, hartelijk dank voor al je meedenkwerk, geregel en je correcte communicatie, heel prettig!"

augustus 2015

"Hallo Susanne,  

Dank je wel voor je mail. De reis was inderdaad fantastisch!!!!!!!!

Veel gedaan, veel gezien en veel meegemaakt. Weinig problemen en 1 klein bezoekje aan een kliniek, we mogen niet mopperen. Het was erg warm en niet veel regen. Aan het einde van de reis wel wat regen i.v.m. de uitloper van de tyfoon bij Japan. Een goede reden om lekker te luieren en nog wat te lezen. 

Complimenten voor de organisatie, alles ging weer erg makkelijk, de hotels en de rest. Ontzettend leuke gidsen! De nacht bij de Iban people was onvergetelijk!!!!! In de avond was er helaas een overlijden van een ouder gezinslid. Daardoor liep het programma in de war. Wij hebben de chief op het hart gedrukt dat wij geen welkomsdans wilde. Familie gaat voor. Wij hebben wel een prachtige avond gehad met een groep bewoners uit de longhouse. Veel herrie maken, lachen en drinken, zodat de geest van de overledene zijn weg naar het hiernamaals kan vinden. De professionele huiler die was ingehuurd was ook bijzonder. Voor ons en voor onze puber meiden een indrukwekkende ervaring.

Onze gids Danny was fantastisch.  


Bako: ook heel bijzonder, de natuur, de dieren. Vooral het gezicht van onze dochter (15 jaar) bij het openen van onze dormitory!! Was onbetaalbaar. Onze gids Alex was een lopende encyclopedie.
Taman Negara: prachtig resort en de tapir (wij hebben hem Ramon gedoopt) was er ook! Mulu: heerlijk!!!!! Heerlijk hotel met lekker een glas wijn in de jungle. De grotten zijn indrukwekkend.  
Perhentian island – een topper  
Tigah island – een robuusd eiland – heerlijk om bij te komen. Als je witte stranden verwacht met ligbedjes, dan valt het misschien even tegen. Wij vonden het heerlijk. Wij zouden persoonlijk niet meer naar de Cameron Highlands gaan. Was weinig te doen, te zien.

De hotels waren allemaal goed. Mulu en Kl en Kuching waren top. De gidsen waren allemaal goed. Noah in Mulu, Danny bij de Iban people en Alex in Bako, allemaal erg kundig. Sommige verplaatsingen duurde wel erg lang, maar de afstanden zijn natuurlijk mega en als je iets wilt zien of meemaken dan zal je moeten reizen. Zo hebben wij het beleeft. En natuurlijk willen wij weer met Dimsum reizen op pad gaan, Thailand misschien?"

december 2013

Ons hotel in Kuala Lumpur: zeer mooi stadshotelletje. Grote pluspunt= dakterras. Zeker een aangename plek om 's avonds wat te eten en de dag te besluiten met een pintje en een sigaret. Het hotel ligt ook op loopafstand van de Petronas - bijna de ganse weg airco-gangen langs de shoppingmall. 

Jungletrein van Kuala Lumpur naar Butterworth: heel aangenaam. Brede, erg comfortabele (oude) zetels met een handige voetensteun. Een echte jungletrein. Er is weinig te zien onderweg behalve jungle, hier en daar een rijstveld en naar het einde toe inde verte de Cameron Highlands. We hebben er van genoten. Zeker een aan te bevelen alternatief voor een rit met de auto. De trein was mooi op tijd. De stations onderweg worden allemaal heraangelegd. Vele zijn een stuk properder en beter aangelegd dan de stations in Belgie. De toiletten zijn niet echt proper. Opgewacht door de driver. Heel correct, proper busje.

Tip:
- vooraf vermelden dat je eten en drinken kan kopen op de trein of dat je het op het station kan kopen.
- er zijn ook geen geautomatiseerde borden die aangeven op welk spoor je moet zijn maar dat staat tegenover dat het personeel je graag de weg wijst naar het juiste perron.

Penang Groot pluspunt: Cheong Fatt Tze mansion. Alleen daarvoor is het wél de moeite om naar Penang te reizen. Mooie grote kamers en uitstekende service! Schitterende mansion !!!! 

Naar Cameron Highlands. Stipt op tijd staat onze chauffeur ons op te wachten. Een wat oudere man die gedurende heel de reis praat. Hij heeft de moeite gedaan om allerlei weetjes op te zoeken over zaken die we onderweg tegenkomen: de industrie, de natuur, de volkeren, ... Bijzonder boeiend. Goede chauffeur ook. 

The Lakehouse Waaw! Wat een paradijs. Op en top Engels, top service, mooi uitzicht. En topklimaat :). Bijna geen regen dus erg veel genoten 's avonds van het terras. De "jungletocht" van een uurtje met Rachid, de tuinman is een leuke manier om kennis te maken met de planten van het tropisch woud. De trip naar de theeplantages is voor ons het hoogtepunt. Privé chauffeur in een 4X4. In vergelijking met de andere toeristen in hun kleine minibusjes was dat een prettige manier om de plantages te verkennen en de smalle wegen te trotseren. De butterfly farm is wat flauw maar we hebben toch een paar exemplaren gezien die we de moeite vonden. Het kost ook bijna niets.

Ontvang onze nieuwsbrief

Uw e-mail adres:

Cookies en privacy

De website van Dimsum Reizen maakt gebruik van cookies. Deze cookies onderscheiden we in de categorieën functionele, analytische, advertentie en Social Media Cookies.

Cookiebeleid Dimsum Reizen
Privacy policy