Onze Zuid-Korea reisspecialist Nina maakt uw reis graag 100% op maat
Een unieke 2-daags tempelprogramma in de Baegyangsa tempel, dat deels wordt begeleidt door Non Jeongkwan. Non Jeong Kwan is een boeddhistische non en chef en gespecialiseerd in de traditionele Koreaanse tempelkeuken. Vanuit de Chunjinam Hermitage, gelegen bij de Baegyangsa-tempel in Zuid-Korea, kookt ze voor medenonnen, monniken en bezoekers. Haar keuken is volledig plantaardig en draait om harmonie met de natuur. De ingrediënten die ze gebruikt, zoals gefermenteerde sojaproducten en kimchi, worden allemaal lokaal en met zorg geproduceerd op het tempelterrein.
Hoewel ze geen formele culinaire training heeft gehad en geen restaurant bezit, wordt Jeong Kwan wereldwijd geroemd om haar unieke benadering van koken. Ze kreeg internationale bekendheid na haar verschijning in de Netflix-serie Chef's Table in 2017. Haar filosofie, waarbij koken niet alleen over smaak maar ook over spiritualiteit en welzijn gaat, heeft chefs van over de hele wereld geïnspireerd. Dit maakt haar een icoon in zowel de culinaire als de spirituele wereld.
Let op:
Dit exclusieve tempelprogramma is zeer populair en de beschikbaarheid is beperkt. Plaatsen moeten minimaal 3 tot 4 maanden van tevoren worden gereserveerd, en deelname kan niet worden gegarandeerd. Het programma wordt alleen in het weekend uitgevoerd en vereist een minimum van 10 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de excursie worden geannuleerd. Houd er ook rekening mee dat privétransfers van en naar de tempel niet zijn inbegrepen; de ideale startlocatie voor deze excursie is Busan.
Een unieke 2-daags tempelprogramma in de Baegyangsa tempel, dat deels wordt begeleidt door Non Jeongkwan. Non Jeong Kwan is een boeddhistische non en chef en gespecialiseerd in de traditionele Koreaanse tempelkeuken. Vanuit de Chunjinam Hermitage, gelegen bij de Baegyangsa-tempel in Zuid-Korea, kookt ze voor medenonnen, monniken en bezoekers. Haar keuken is volledig plantaardig en draait om harmonie met de natuur. De ingrediënten die ze gebruikt, zoals gefermenteerde sojaproducten en kimchi, worden allemaal lokaal en met zorg geproduceerd op het tempelterrein.
Hoewel ze geen formele culinaire training heeft gehad en geen restaurant bezit, wordt Jeong Kwan wereldwijd geroemd om haar unieke benadering van koken. Ze kreeg internationale bekendheid na haar verschijning in de Netflix-serie Chef's Table in 2017. Haar filosofie, waarbij koken niet alleen over smaak maar ook over spiritualiteit en welzijn gaat, heeft chefs van over de hele wereld geïnspireerd. Dit maakt haar een icoon in zowel de culinaire als de spirituele wereld.
Let op:
Dit exclusieve tempelprogramma is zeer populair en de beschikbaarheid is beperkt. Plaatsen moeten minimaal 3 tot 4 maanden van tevoren worden gereserveerd, en deelname kan niet worden gegarandeerd. Het programma wordt alleen in het weekend uitgevoerd en vereist een minimum van 10 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de excursie worden geannuleerd. Houd er ook rekening mee dat privétransfers van en naar de tempel niet zijn inbegrepen; de ideale startlocatie voor deze excursie is Busan.
Dag 1: Aankomst Tempelverblijf Baegyangsa / workshop tempelfood met non Jeonggkwan
Dag 2: Tempelverblijf – vertrek
Stilte op reis verrijkt. Vandaag komt u aan op het platteland van Zuid-Korea, waar een unieke ervaring op het programma staat. Een unieke 2-daagse tempelprogramma in de Baegyangsa-tempel, dat deels wordt begeleid door non Jeong Kwan. Een reis naar Zuid-Korea is eigenlijk niet compleet zonder een verblijf in een boeddhistische tempel. Pas sinds kort is het mogelijk om samen met de monniken mee te lopen in een verblijf waar zij mediteren, studeren en de tempelgoederen op devote wijze bewaren.
Jeong Kwan is een boeddhistische non en chef, gespecialiseerd in de traditionele Koreaanse tempelkeuken. Vanuit de Chunjinam Hermitage, gelegen bij de Baegyangsa-tempel, kookt zij voor medenonnen, monniken en bezoekers. Haar keuken is volledig plantaardig en draait om harmonie met de natuur. De ingrediënten die zij gebruikt, zoals gefermenteerde sojaproducten en kimchi, worden allemaal lokaal en met zorg geproduceerd op het tempelterrein. Tijdens de workshop krijgt u een kijkje in haar keuken en mag u helpen met het bereiden van enkele gerechten.
Hoewel zij geen formele culinaire training heeft gehad en geen restaurant bezit, wordt Jeong Kwan wereldwijd geroemd om haar unieke benadering van koken. Zij kreeg internationale bekendheid na haar verschijning in de Netflix-serie Chef’s Table in 2017. Haar filosofie, waarbij koken niet alleen om smaak draait maar ook om spiritualiteit en welzijn, heeft chefs van over de hele wereld geïnspireerd. Dit maakt haar een icoon in zowel de culinaire als de spirituele wereld.
Belangrijk! Verwacht geen luxe tijdens uw tempelverblijf! U overnacht in een slaapzaal (mannen en vrouwen slapen apart), waarbij u slaapt op een dun matje.
Het programma voor vandaag is als volgt, (let op: het programma kan nog enigszins wijzigen):
Dag 1
Het programma ziet er vandaag als volgt uit, (let op: het programma kan inhoudelijk altijd nog iets worden gewijzigd):
Dag 2
Na afloop van het programma vervolgt u uw reis door Zuid-Korea.
Onze Dimsum Zuid-Korea reisspecialist kiest fijne liefst karakteristieke hotels uit voor u. Wilt u meer comfort of een verblijf op een écht onvergetelijke locatie? Kijk dan naar onze extra comfortabele opties.
Heeft uw ruimte voor nog meer beleving? Dan kunt u uw reis naar Zuid-Korea uitbreiden met de volgende bouwstenen:
Onze Zuid-Korea reisspecialist Nina maakt uw reis graag 100% op maat
Ter inspiratie presenteren wij hier unieke rondreizen, bouwstenen, activiteiten en extra comfortabele hotels. Met onze vijf soorten belevingsactiviteiten wordt uw rondreis Zuid-Korea gegarandeerd ingericht naar uw smaak.
De website van Dimsum Reizen maakt gebruik van cookies. Deze cookies onderscheiden we in de
categorieën functionele, analytische, advertentie en Social Media Cookies.